Der er nu gået 25 år siden aktivitetscentrets opstart.

Et lille tilbageblik.

 

 

I 1992/93 færdigbyggede Vojens Kommune Povlsbjerg Område- og Aktivitetscenter. Områdecentret bestod af et plejehjem og et antal beskyttede boliger. I dag er plejehjemmet flyttet til Bregnbjerglunden og det tidligere plejehjem er omdannet til Ungekollegie.

 DSC01985

 Indvielse02  

Aktivitetscentret blev bygget som en selvstændig enhed, der kunne benyttes af Områdecentrets beboere og, nok så vigtigt, af byens øvrige borgere samt borgere, der blev visiteret til Aktivitetscentret.

I dag drives Aktivitetscentret som en selvstændig enhed, hvor der foregår mange forskellige aktiviteter, for eksempel: Poseflet, patchwork, smykkefremstilling, olie- og akvarelmaling, kortspil, knipling, syning, bowling i Haderslev bowlingcenter, banko, og andet.

 DSC 0785
 DSC 0790

I kælderen under Ungekollegiet er indrettet et træ- og metalværksted, hvor der er mulighed for at fremstille alverdens ting.

Derudover arrangerer Brugerrådet sociale aktiviteter som foredrag, underholdning, fællesspisning, modeshow, udflugter og rejser.

 Djursland 1

 DSC 0642  

Centret er gratis at benytte. Materialer skal dog købes, eller man medbringer selv de materialer, der ønskes at arbejde med.

Centret drives af frivillige, der gerne er behjælpelige med råd og vejledning, når en opgave skal løses.

 

 DSC 0696

 DSC 0701

 

Sidder du inde med en ide, du kunne tænke dig at virkeliggøre, har Centret måske mulighed for at hjælpe til med at virkeliggøre den. Du er altid velkommen på Centret for at høre nærmere.

 

Centrets lokaler benyttes blandt andet af: Demens pårørende, Ældresagen Søndagscafe, hjerneskadede pårørende, Røde Kors generalforsamling.

 

 

 

 


Copyright © 2013. All Rights Reserved.